Kersttoneel

NIEUW! Het tweede kerstfeest

  • Kersttoneel voor iedereen door volwassenen/kinderen
  • 5 (minimaal 1 man)
  • Speelduur 30 minuten

Het tweede kerstfeestHet is de middag voor Kerst. De hulpjes van de Kerstman zijn druk in de weer voor het Kerstfeest. Alles verloopt volgens plan tot Bep het vreselijke nieuws brengt: de artiesten komen niet optreden vanavond! Baas weet de oplossing: dan gaan we zelf zingen en dansen. Maar dat is nog niet zo eenvoudig. Vooral niet als je het moet doen met een humeurige kokkin, haar verlegen assistente en het onhandige duo Chris en Mas. Als dat maar goed gaat! ‘Het tweede Kerstfeest’ is speciaal geschreven voor verstandelijk gehandicapten. Maar dit toneelstuk vol actie, humor, zang en muziek is ook uitermate geschikt voor kinderen en verder natuurlijk voor iedereen die voor Kerst op zoek is naar een vrolijk stuk.

Nu te bestellen bij www.emilesimone.nl

Prijs: € 35,00

lees een fragment

Pluk de Ster

  • Komisch Kersttoneelstuk voor en door kinderen (kan ook door volwassenen gespeeld worden)
  • 19 tot 25 kinderen
  • Speelduur ongeveer 30 minuten
  • Pluk de Ster bevat tevens drie kerstliedjes; de uitvoerders van het stuk zijn vrij om deze liedjes wel/niet op te voeren

Pluk de SterHet is bijna Kerst en prinses Evelientje is nergens tevreden mee; hoe de koning en de hofhouding ook hun best doen. Eigenlijk wil ze gewoon haar mama, maar de koningin is op staatsbezoek. Als de koning dan in zijn wanhoop zegt dat ze alles krijgt wat ze hebben wil, wijst Evelientje naar boven en zegt dat ze een ster wil. Er wordt een beloning uitgeloofd voor degene die de ster kan plukken. Een bont gezelschap passeert de revue, zoals ‘de Wolkenklimmers’ die door het bouwen van een menselijke toren de ster willen vangen. En wat te bedenken van twee heuse wetenschappers die met een zelfgebouwd ruimteschip naar de ster vliegen. Zal het iemand lukken de ster te plukken? Volop actie dus in dit eigentijdse, komische kindertoneelstuk. Pluk de Ster wordt opgeluisterd met drie kerstliedjes; de uitvoerders van het stuk zijn vrij deze liedjes wel/niet op te voeren.

Nu te bestellen bij www.emilesimone.nl

Prijs: € 35,00

lees een fragment

ga naar kindertoneel