Reacties van uitvoerenden

'...Afgelopen week was het dan eindelijk zover. Het was een groot succes. De kinderen waren erg enthousiast en kregen maar geen genoeg van het oefenen.' OBS De Hoef in Waalwijk over 'De Schaterschat'

"Met veel plezier hebben wij jullie stuk 'Piet en de wonderwok' opgevoerd voor diverse bedrijven. Het stuk is erg interactief, wat dus heel leuk was voor de kinderen die naar de Sinterklaasvoorstelling kwamen. Ze konden met de pieten meezingen en dansen. Het typetje 'Duo' was ontzettend leuk om naar te kijken en om te spelen. Tevens was de duur van het spel (ongeveer 20 minuten) precies goed. Tot de volgende keer!"
Toneelgroep Face te Oudenbosch over 'Piet en de Wonderwok'

"Na vele uurtjes werk en voorbereiding, hebben wij zaterdag 29 november jl. een Sinterklaasfeest gegeven voor de kinderen van onze personeelsleden. De lampen gingen uit, kinderen werden stil en de acteurs speelden hun rol met verve. Wat een groot succes!!! Hartstikke bedankt voor jullie leuke toneelstuk, we hopen volgend jaar weer een nieuw toneelstuk van jullie te kunnen kopen, ga zo door..."
D. ten Cate, Van Buren Bouwmaterialen B.V. in Nijverdal, over 'Piet en de Wonderwok'.

"We moeten zeggen dat wij het een leuk Sinterklaastoneelstuk vinden. En de kinderen hebben er echt van genoten. Maar ook hebben wij veel plezier gehad met het spelen van het stuk."
Theater op Tilt uit Leusden over 'De Toverpiet'

"Het stuk was een groot succes. Wij vonden het erg leuk om te doen. Maar wat belangrijker is, het publiek was ook heel enthousiast. We hebben lekker veel muziek gemaakt en polonaise gelopen en ze deden allemaal mee. Allemaal is ongeveer 70 personen."
Dorine uit Wilnis over 'Het Tweede Kerstfeest'