Literaire thriller


Voor onze thrillers kunt u tevens terecht op onze nieuwe website www.kortsmitenlotz.nlDuisternis

Duisternis


Wintercrime

Wintercrime


Ik vind jou

  • Een pageturner waarin gevoelens en emoties in balans zijn met actie en cliffhangers
  • Uitgegeven door De Vliegende Hollander, onderdeel van Dutch Media Uitgevers.

IK VIND JOU Na het verlies van haar man logeren Valerie en de vierjarige Nicole in het huis van een vriendin. Als ze in de tuin zit te zonnen wordt Valerie opgeschrikt door geschreeuw bij de buren. Ze wil poolshoogte nemen, maar merkt dan dat haar dochter is verdwenen. Het meisje is door een gat in de heg gekropen en Valerie ziet nog net hoe haar zwaargewonde buurvrouw Julia, vlak voor ze sterft, iets in het oor van Nicole fluistert. Daardoor neemt hun leven een dramatische keer. Valerie en haar dochter voelen zich bedreigd en slaan zelfs op de vlucht. Gelukkig is er de charmante Philip, die op het nippertje voorkomt dat Nicole wordt ontvoerd. Bij hem voelt Valerie zich veilig en kan ze alle ellende even vergeten. Maar de geheimzinnige moordenaar rust niet voor hij Nicole te pakken heeft. Langzaam wordt duidelijk waarom Julia is vermoord, en wat de dader van Nicole wil.

* Kortsmit & Lotz - Ik vind jou
* 280 pagina?s
* Uitgegeven door De Vliegende Hollander, onderdeel van Dutch Media Uitgevers
* Prijs: 17,95 euro
* ISBN: 978 90 495 01114 3
* ISBN E-book: 978 90 495 0131 0
* NUR: 305


Zusters in het kwaad

  • Uitgegeven door Lebowski in Amsterdam, uitgever van onder andere Arnon Grunberg, Simon de Waal en Susan Smit.
  • Ideale thriller voor de fans van Saskia Noort en Simone van der Vlugt
  • Lees hier recensies over 'Zusters in het kwaad'

Zusters in het kwaad Wanneer Marian van Brabant naar een dorp buiten Amsterdam verhuist, kan ze maar moeilijk aarden. Ze worstelt met een ingrijpende verbouwing en ziet lijdzaam toe hoe de spanningen in haar huwelijk steeds hoger oplopen. Bovendien stuit ze regelmatig op vreemde taferelen in het dorp: een voor een worden de herrieschoppers uit de buurt aangepakt. Niemand weet door wie of waarom.

Bij toeval betrapt Marian de geheimzinnige wrekers, een groep vrouwen die zich door niets of niemand op de kop laat zitten, en al snel sluit ze zich bij hen aan. De vijf vriendinnen genieten volop van hun macht en hun wraakacties worden steeds gecompliceerder en ingrijpender. Maar op een dag gaan ze te ver, met desastreuze gevolgen. Wie is nog te vertrouwen en hoeveel is vriendschap werkelijk waard?

'Ver weg, aan de andere kant van het meer hoor ik een autodeur dichtslaan. Het is of die luide klap me in beweging zet. Ik loop snel de vlonder op, strek mijn beide handen - ze zien er vreemd blauwwit uit zo in het maanlicht- en geef haar een harde duw. Eventjes voel ik het zachte vlees van haar rug onder de jurk. Dan verliest ze haar evenwicht en valt in het meer. De plons is oorverdovend. Ik sta doodstil en terwijl de adrenaline door heel mijn lichaam stroomt, vormen er zich cirkels op het eerst zo gladde wateroppervlak.'
Uit: Zusters in het kwaad

* Kortsmit & Lotz - Zusters in het kwaad
* 304 pagina's
* Uitgegeven door Lebowski, onderdeel van Dutch Media Uitgevers.
* Prijs: € 17,90
* ISBN: 978 90 488 0227 2
* Bestel hier een exemplaar van Zusters in het kwaad


Summercrime

  • Uitgegeven door Lebowski in Amsterdam.
  • Schitterende verhalenbundel met daarin bijdragen van de crème de la crème van de Nederlandse misdaadliteratuur
  • Kortsmit & Lotz schreven speciaal voor Summercrime het spannende verhaal 'De redding'
  • Lees hier recensies over 'Summercrime''

Summercrime Summercrime is het antwoord op de vraag die samensteller Simon de Waal stelde aan de beste crimeschrijvers van Nederland en België: 'Wat gebeurt er als je de beste thrillerschrijvers van Nederland en België elk een verhaal laat schrijven vanuit eenzelfde centraal punt. Wat voor verschillende verhalen komen daaruit voort?' Ergens staat een auto, in de duinen, met lichten aan en een deur halfopen. En of dat nu in het begin, midden of eind van het verhaal is, en of deel uitmaakt van het plot of niet, dat mag iedere auteur voor zichzelf bepalen...

Bijdragen van onder andere Kortsmit & Lotz, Saskia Noort, Simon de Waal, Charles den Tex, Loes den Hollander, René Appel, Esther Verhoef, Eva Noorlander en Tomas Ross.

* Simon de Waal (red.) - Summercrime
* Uitgegeven door Lebowski, onderdeel van Dutch Media Uitgevers.
* Prijs: € 15,00
* ISBN 978 90 488 0228 9
* Bestel hier een exemplaar van Summercrime